Εγγυήσεις
Η εταιρεία μας εγγυάται την γνησιότητα όλων των προϊόντων της και πιο συγκεκριμένα:
Εγγύηση πολύτιμων Λίθων: Όλοι οι λίθοι συνοδεύονται από την απαιτούμενη εγγύηση, ελεγμένοι από τους Γεμολόγους της εταιρείας μας, απόφοιτους του Ελληνικού Κέντρου Αργυροχρυσοχοΐας (ΕΛ.Κ.Α).
Εγγύηση Διαμαντιών : Οι λίθοι από 0.30 ct και πάνω συνοδεύονται από πιστοποιητικά των πανεπιστημίων HRD & GIA σφραγισμένοι σε ειδική συσκευασία ασφαλείας, οι λίθοι από 0.30 ct και κάτω συνοδεύονται από την εγγύηση του Gem Show ελεγμένοι από τους Αδαμαντολόγους της εταιρείας μας, απόφοιτους του Ελληνικού Κέντρου Αργυροχρυσοχοΐας (ΕΛ.Κ.Α).

Η διαβάθμιση διαμαντιών είναι υποκειμενική και οι κρίσεις εμπειρογνωμόνων μπορούν να διαφέρουν μεταξύ τους. Για τον λόγο αυτό κανένα γεμολογικό εργαστήριο ή κανένας κοσμηματοπώλης στον κόσμο δεν θα εγγυηθεί την διαύγεια ή τη διαβάθμιση ενός διαμαντιού. Συνεπώς, πριν να αγοράσετε ένα αντικείμενο, πάρτε μία σοφή απόφαση εξετάζοντας την ποιότητα και την τιμή και συγκρίνοντας τες με άλλα τοπικά καταστήματα και έτσι θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει τις τιμές και την ποιότητα μας!

Εξυπηρέτηση Πελατών
Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε με ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα, καταστάσεις παραγγελιών και επιστροφές. Δεσμευόμαστε να απαντήσουμε στο email σας εντός 24 ωρών. Στείλτε μας στο email n.titomichelakis@gmail.com.

Μπορείτε επίσης να μας τηλεφωνείτε Δευτέρα – Κυριακή μεταξύ 10:30 π.μ. και 22:00 μ.μ. στο τηλέφωνο +30-210-6001444 ή στο +30-2106001443 ή στο +30-6980038083. Θα απαντήσουμε σε όλα τα emails που λαμβάνουμε.


Γιατί να προτιμήσετε εμάς;
Άμεσος κατασκευαστής και σχεδιαστής. Έμφαση στην ποιότητα και στο σχεδιασμό. Μοναδική και μεγάλη συλλογή από πολύτιμους λίθους & κοσμήματα. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις ισχύουσες τιμές για την αγορά κοσμημάτων μέσω διαδικτύου!
Εγγύηση επιστροφής προϊόντων (Βλ. πολιτική επιστροφής). Γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή. Δέσιμο λίθων, διαθέσιμες βάσεις σε χρυσό και ασήμι 925.

Σχετικά με την εταιρεία μας:
Εγγύηση ικανοποίησης 100% Εγγύηση Επιστροφής προϊόντων άνευ κινδύνου. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά απίστευτης συλλογής ολοκαίνουριων περίτεχνων κοσμημάτων. Όλα τα αντικείμενα έχουν τις προαναφερόμενες εγγυήσεις! Είμαστε αναγνωρισμένοι ως ένας από τους πιο αξιόπιστους πωλητές, με πάρα πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Στόχος μας είναι η επιχείρησή μας να παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Εάν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αντικείμενο που αγοράσατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 1 ημέρας από την ημερομηνία παραλαβής αγοράζοντας κάποιο άλλο προϊόν από την μεγάλη συλλογή μας .